Gessler otwiera restaurację w rzeszowskim Bristolu

2013-06-03, 18:02:23

Od lipca 2013 roku w rzeszowskim, luksusowym, pięciogwiazdkowym hotelu Bristol Tradition & Luxury swoją kuchnię zaprezentuje w hotelowej restauracji, znany restaurator Adam Gessler – informuje portal Konferencje.pl

Inspiracją oferowanego w restauracji menu, będzie tradycyjna kuchnia regionalna. Nowy lokal będzie miał charakter otwarty, co oznacza, że goście będą mogli obserwować proces przygotowywania konkretnego dania. Start restauracji zapowiadany jest na lipiec 2013 roku. Restauracja będzie mieścić się na parterze od strony rynku, aby goście z zewnątrz mogli wejść bezpośrednio do nowego lokalu.

Swoim gościom Bristol Tradition & Luxury proponuje 140 pokoi, w których mieści się 280 miejsc noclegowych. Już w połowie lutego do ich użytku oddane zostały pokoje typu Superior oraz komfortowe apartamenty o powierzchni nawet 50 m2, wyposażone w sauny parowe, sejfy, klimatyzację oraz profesjonalny sprzęt do ćwiczeń. ##

Zgodnie z nowoczesnymi standardami, hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Do dyspozycji zmotoryzowanych klientów przeznaczony jest przestronny parking podziemny. Zakończenie rozbudowy kompleksu hotelowego planowane jest pod koniec 2013 roku.

Goście biznesowi mają do dyspozycji unikalną w Rzeszowie powierzchnię na konferencje i szkolenia. W hotelu znajduje się bowiem sześć różnych pomieszczeń konferencyjnych, w tym główną salę konferencyjną, która może pomieścić do 700 osób. Sale wyposażone są w nowoczesne zaplecze i system audio-video, umożliwiający organizację różnego rodzaju imprez, w tym także koncertów i spektakli teatralnych, pokazów mody itp.


Źródło: Konferencje.pl – 03.06.2013



www.hotelinfo24.pl