Zmiany personalne w Omega Hotel**** w Olsztynie

2014-03-04, 17:24:43

Wraz z dynamicznym rozwojem infrastruktury hotelowo- konferencyjnej w Omega Hotel*** w Olsztynie dotychczasową doświadczoną załogę uzupełniają młode i perspektywiczne osoby, obejmując funkcje menedżerskie. Od początku roku w ramach awansu wewnętrznego obowiązki Kierownika Sprzedaży i Marketingu pełni Grzegorz Kuciej a Szefem Kuchni została mianowana  Marta Foltyńska. Za kompleksową działalność operacyjną obiektu od zeszłego roku odpowiada Paweł Nykiel.

Grzegorz Kuciej ( lat 29 ), absolwent marketingu politycznego i filologii rosyjskiej UWM w Olsztynie, po zakończeniu studiów pracował w dziale sprzedaży jednej z  największych firm telekomunikacyjnych w Europie. Doświadczenie w branży hotelarskiej, jako specjalista ds. sprzedaży i marketingu zdobywał w czterogwiazdkowym Masuria Hotel & SPA. W Omega Hotel pracuje od 1 stycznia 2013.

Marta Foltyńska ( lat 29 ), wykształcony mistrz kuchni z wieloletnim doświadczeniem i praktyką zawodową nabytą w grupie Orbis. Kucharz z zamiłowania, sztukę kulinarną podpatrywała i doskonaliła szkoląc się m.in. u Kurta Schellera i współpracując z kilkunastoma szefami kuchni wiodących hoteli w Polsce. Jest związana z Omega Hotel*** od 2010 r. ##

Paweł Nykiel ( lat 38 ) doświadczony hotelarz i menedżer, absolwent wydziału prawa i administracji Uniwersytetu Gdańskiego oraz Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Turystyki w Gdańsku. Wiedzę o zarządzaniu w branży horeca szlifował przez wiele lat zarówno w wysokiej klasy obiektach wypoczynkowych  ( Mrongovia Resort & SPA**** - Orbis, Masuria Hotel & SPA ****-EFH ) jak również  w hotelach dedykowanych dla wymagającego biznesu ( Warminski Hotel & Conference***). Od stycznia 2013 pełni funkcję Dyrektora Operacyjnego w Omega Hotel***.


Źródło: Omega Hotel.pl – 04.03.2014



www.hotelinfo24.pl