Restauracja Four Colors Sukcesem Roku 2014

2014-03-27, 17:56:03

24 marca 2014 roku w hotelu Courtyard by Marriott w Warszawie odbyła się gala wręczenie nagród w plebiscycie „Osobowości i Sukcesy Roku”. Statuetkę dla Najlepszej Restauracji w Łodzi odebrał Rafał Zgajewski – szef kuchni w Four Colors, restauracji mieszczącej w hotelu DoubleTree by Hilton Łódź.

W uroczystej gali wieńczącej konkurs udział wzięło ponad 700 gości, wśród których znaleźli się biznesmeni, artyści, dziennikarze, sportowcy, politycy oraz delegaci podmiotów nominowanych w plebiscycie. Zwycięską łódzką Restaurację Four Colors reprezentował jej szef – Rafał Zgajewski, który od blisko 20 lat rozwija swoją kulinarną pasję w myśl zasady „gotuję, bo lubię”.

- Zwycięstwo w tym plebiscycie to ogromna nobilitacja dla mojej długoletniej pracy, w którą wkładam mnóstwo energii i całe serce. Cieszę się, że przygotowane przeze mnie menu spotkało się z uznaniem jurorskiego podniebienia i poskutkowało takim wyróżnieniem – powiedział Rafał Zgajewski, szef kuchni Restauracji Four Colors.
 
Na sukces Restauracji Four Colors pod czujnym okiem szefa kuchni pracuje zespół doświadczonych kucharzy, którzy swoim gościom serwują dania kuchni międzynarodowej. Warto dodać, że karta dań ulega sezonowym zmianom, co gwarantuje różnorodność kulinarnej oferty restauracji oraz wyjątkową jakość proponowanych dań. ##

***
Hotel DoubleTree by Hilton został otwarty w lipcu 2013 roku. Na obiekt, położony w centrum Łodzi, w pobliżu Parku Poniatowskiego, składa się 200 pokoi, apartament prezydencki, Restauracja Four Colors, Golden Bar  oraz Strefa SPA & Health Club. Hotelowe centrum konferencyjne to 8 nowoczesnych sal, sala balowa oraz boardroom. Razem z przylegającymi halami kongresowymi i kinem 3D Wytwórnia tworzą przestrzeń konferencyjno-wystawienniczą o powierzchni 4 500 tys. mkw.


Źródło: Telma Agency Communications – 26.03.2014
 


www.hotelinfo24.pl