Casual Friday czyli Blow Up Hall 5050 na luzie

2015-02-24, 18:00:01

Restauracja słynnego, pięciogwiazdkowego hotelu nie musi onieśmielać! Warto przekonać się o tym w każdy piątek wpadając ze znajomymi na obiad w specjalnej cenie i w niezobowiązującej atmosferze.

Casual Friday w Blow Up Hall 5050 ma na celu przybliżenie restauracji szerszemu gronu, szczególnie młodym ludziom. W każdy piątek w godzinach jej otwarcia (15:00-22:00) będzie tu można wpaść na specjalny obiad składający się z dania głównego, deseru i kawy w cenie 50 zł. Kuchnia chefa Tomasza Purola jest słynna nie tylko w Poznaniu, będzie to więc świetna okazja, aby zjeść coś wyjątkowego, a następnie miło kontynuować wieczór przy drinku w barze Susznia czy w klubach Starego Browaru - Browar Pub Słodownia i SQ Club, znajdującymi się kilka kroków od restauracji.

W najbliższy piątek chef kuchni zaserwuje na danie główne policzek wieprzowy z trawą żubrową, burakami, ziemniakami i pasternakiem, a na deser ciasto czekoladowe z mandarynką, karmelem, orzechami laskowymi oraz espresso. W kolejnych tygodniach będzie przygotowywać inne intrygujące potrawy w cenie 50 zł za zestaw. ##

Nieformalna, przyjacielska atmosfera i pyszna kuchnia - czego chcieć więcej?

Casual Friday w Blow Up Hall 5050 potrwa do wakacji.

Blow Up Hall 5050, wejście od ul. Kościuszki 42, rezerwacja nie jest wymagana, ale chętni mogą zarezerwować stolik pod numerami telefonu 61 657 99 90 i 519 308 299.


Źródło: blowuphall5050.com – 24.02.2015



www.hotelinfo24.pl