Hotel Bryza Resort & SPA: Wiosenne przebudzenie w SPA

2015-02-26, 22:26:19

Wraz z końcem ferii Hotel Bryza Resort & SPA przygotował nową ofertę promującą wiosnę nad morzem - „Wiosenne przebudzenie w SPA”, czyli kolejny już projekt w ramach sezonowego kalendarium tematycznego na rok 2015 „4 pory roku w Hotelu Bryza”. „Wiosenne przebudzenie w SPA” to przede wszystkim wiosenny chillout w SPA z relaksującymi zabiegami, zajęciami fitness, wyśmienitymi kolacjami i warsztatem przyrządzania drinków i koktajli!

„Wiosna” w Hotelu Bryza kojarzy się z budzącą się do życia przyroda, pierwszym ostrym słońcem a także kolorowymi, lekkimi i zdrowymi potrawami. W ramach „Wiosennego przebudzenia w SPA” przewidziany jest także ruch na świeżym powietrzu, kształtowanie sylwetki i przyrządzanie drinków i koktajli w kawiarni.

Nie zabraknie oczywiście zabiegów odnowy biologicznej charakterystycznej dla tej pory roku. Pakiety SPA skupione są wokół oczyszczenia, regeneracji i ujędrnienia każdej skóry zmęczonej suchym powietrzem, zmianami temperatury i brakiem słońca. Dlatego w SPA królują aromaty truskawki, malin, masła shea i kojących olejów roślinnych.##

Dopełnieniem odnowy biologicznej są zajęcia fitness w profesjonalnej siłowni z doświadczonym trenerem. Zajęcia fitness i auqa aerobic nie tylko przyniosą pożądane ujędrnienie sylwetki i lepszą kondycję, ale przede wszystkim dodadzą pozytywnej energii i witalności na długi czas. Dwa razy w tygodniu z samego rana organizowany będzie wspólny Nordic Walking brzegiem morza na dobre rozpoczęcie dnia. Dodatkową atrakcją podczas pobytu będą codzienne warsztaty przyrządzania drinków i koktajli w kawiarni Monte Carlo.

„Wiosenny” klimat w Hotelu Bryza w Juracie oddaje również oferta kulinarna specjalnie przygotowana przez Szefa Kuchni Andrzeja Bałdygę. W menu znajdziemy m.in.: „Wiosenna sałatka z rzodkiewką i kalarepą z serem kozim i sosem szczypiorkowym”, „Krem z zielonych szparagów z wędzoną trocią”, „Wołowina z sosem z czerwonego wina, puree z buraków”, pieczoną marchewką i młodymi ziemniakami”, „Lody cytrynowo – bazyliowe z karmelizowanym rabarbarem”.

W kawiarni Monte Carlo na gości czekać będą świeżo wyciskane soki z warzyw i owoców (jabłko, gruszka i śliwka, zielony ogórek, seler naciowy, koper włoski, jabłko i natka pietruszki, pomidory, czerwona papryka i seler naciowy) oraz orzeźwiające koktajle pełne witamin m.in.: truskawkowe z czekoladą, jagodowo-jeżynowe, z mango z migdałami czy ogórkowo-ziołowe.

Źródło: Hotel Bryza Resort & SPA


www.hotelinfo24.pl