Ekipa na półfinał Primerba Cup 2015 skompletowana!

2015-06-02, 16:19:05

Półfinał konkursu odbędzie się 10 czerwca 2015r. w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu. Pomysłodawcą i organizatorem konkursu skierowanego do zawodowych kucharzy i profesjonalistów uprawiających ten zawód na terenie Polski jest Unilever Food Solutions.

W konkursie startują drużyny dwuosobowe, złożone z szefa oraz kucharza pomocnika. Uczestnicy będą mieli za zadanie przygotować:
•    Przystawkę ciepłą przygotowaną z Małży św. Jakuba, ogórka i Primerby Professional Knorr.
•    Danie główne z combra jagnięcego, gruszki i Primerby Professional Knorr.

W półfinale Primerby Cup 2015 zmierzą się następujące drużyny: ##

Dominik Karpik, Marcin Milda - Hotel Hilton, Restauracja Mercato, Gdańsk
Michał Wietrzycki, Krzysztof Borowiak - enjoy.Restaurant, Poznań
Karol Klinger, Robert Kwiecień - Hotel Bohema, Bydgoszcz
Krzysztof Bobola, Szymon Pitera - Zamek Dubiecko, Dubiecko
Kamil Mamerski, Paweł Odrzygóźdź - Hotel The Westin, Warszawa
Michał Beczkowski, Olga Banaszak - IBB Andersia Hotel, Poznań
Maciej Kowalski, Kamil Kubiak - Hotel Tobaco Restauracja U Kretschmera, Łódź
Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski - NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań
Bartosz Juszko, Wojciech Tunkiewicz - Hotel Omega, Olsztyn
Adrian Pilarczyk, Zbigniew Krzyżanowski - Ilonn Hotel, Poznań
Michał Kalandyk, Krzysztof Koselarz - Food Art Gallery, Wrocław
Przemysław Gryz, Łukasz Zientek - Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój
Dorota Pajęcka, Grzegorz Bąk - Hotel Ambasadorski, Rzeszów
Paweł Kubera, Łukasz Kubera - Restauracja Dobra Truskawka, Nowa koło Wągrowca
Łukasz Grzesik, Maciej Sienkiewicz - Restauracja Winnica, Zielona Góra
Maciej Skorupa, Mariusz Mardofel - Restauracja Revelo, Łódź

Na liście rezerwowych znaleźli się Paweł Kaczmarek i Arkadiusz Kamiński z Hotelu SPA Laskowo, Jankowice.


Źródło: UnileverFoodSolutions.pl



www.hotelinfo24.pl