Gault & Millau organizatorem spotkania najlepszych szefów kuchni

2015-06-16, 19:35:56

Po raz pierwszy w historii, z inicjatywy Gault & Millau, w dniu 15 czerwca w warszawskiej restauracji Concept 13, odbyło się spotkanie najlepszych szefów kuchni z województw: mazowieckiego, łódzkiego i lubelskiego – informuje portal PoradnikRestauratora.com.pl

Na spotkaniu wręczono szefom kuchni najlepszym w Regionie Centrum, nagrody w pięciu kategoriach. Otrzymali je:

- Szef Roku – Dariusz Barański (Concept 13)
- Szef Jutra – Michał Bryś (L'Enfant Terrible)
- Młody Talent – Piotr Ślusarz (R 20) ##
- Kobieta Szef  - Małgorzata Marchewka (Winkolekcja)
- Kuchnia Tradycyjna – Kamil Mateńka (Pod Gigantami).

Warszawskie spotkanie jest pierwszym z serii „Gault & Millau Tour”, które ta firma zorganizuje w tym roku w Polsce. Na potrzeby imprezy Polskę podzielono na cztery regiony. Pierwsze spotkanie odbyło się w Warszawie, a następne przewidziane są w Poznaniu (29.06.2015), Krakowie i Trójmieście.


Źródło: PoradnikRestauratora.com.pl – 16.06.2015



www.hotelinfo24.pl