Gastronomia w hotelu Leda Spa w Kołobrzegu gotowa na sezon jesienno-zimowy

2015-10-18, 15:53:02

W dniu 15.10.2015 r. miała miejsce premiera nowej karty menu jesień-zima 2015/2016 w Hotelu Leda SPA**** w Kołobrzegu, oraz w hotelowej restauracji à la carte "La Maison", gdzie kuchnia polska łączy się z kuchniami różnych zakątków świata.

Szef Kuchni Andrzej Jakomulski bezustannie zachwyca swoją kreatywnością dbając jednocześnie o rozwój swój i swoich współpracowników poprzez prezentacje w licznych konkursach i wydarzeniach kulinarnych. ##

Jego wspaniałe wyczucie smaku, innowacyjne receptury, najlepszej jakości produkty a przede wszystkim zaangażowanie, spowodowały, że stał się jednym z najlepiej rozpoznawalnych szefów kuchni Pomorza.

W optymalnie zaprojektowanej przez siebie kuchni i zgodnie z najwyższymi standardami zachwyca Gości czterogwiazdkowego Hotelu Leda SPA**** w Kołobrzegu otrzymując od Nich wysokie oceny. Jego autorska karta menu stanowi podstawę sztandarowej oferty obiektu.

Kilka dni wcześniej, odbyła się również premiera krótkiego filmu obrazującego dzień pracy Szefa Kuchni Andrzeja Jakomulskiego: https://www.youtube.com/watch?v=ujwlmTXYUik


Źródło: HotelLeda.pl – 16.10.2015



www.hotelinfo24.pl