Nowość w restauracjach SUBWAY

2015-10-29, 19:25:59

Jesteś jak Indiana Jones i poszukujesz ostrych wrażeń? Może kręcą Cię papryczki chili? W morzu pozytywnych emocji czujesz się jak ryba w wodzie? A może hormon szczęścia to Twój jesienny „must have”? W SUBWAY® zaspokoimy wszystkie te potrzeby serwując nowego Suba – Kurczak Buffalo! Promocja wyjątkowego sandwicza będzie trwać od 9 października bieżącego roku do 10 stycznia 2016 r.

Tych, którzy nie znoszą jesiennych chłodów i deszczy z pewnością ucieszy informacja, że w polskich restauracjach SUBWAY® znaleziono na nie sposób. Aby rozgrzać Wasze zimne dłonie i poprawić Wam humor, nasi sandwicz artyści wyczarują doskonałego Suba – Kurczaka Buffalo. Czym nasza nowość wyróżnia się na tle swoich kompanów? ##     

Chrupiące pieczywo i świeże warzywa – to znajdziemy w każdym sandwiczu z restauracji SUBWAY®. Ale Kurczak Buffalo ma w sobie coś, co przyciąga miłośników ostrych wrażeń niczym magnes! To kawałki kurczaka w pikantnej marynacie przygotowanej na bazie chili. Wypełniony warzywami sandwicz wprawi Was w wyśmienity humor. Sprawczynią tego stanu będzie nie kto inny, jak… nasza papryczka, która zawiera substancje wspomagające wydzielanie hormonów szczęścia – endorfin. Radość i pyszne jedzenie w jednym. Czy może istnieć lepsze połączenie?

Subwayowi artyści wyczarują doskonałe danie – standardowa wielkość sandwicza to 15 cm. Jeżeli jednak zmógł Was głód, nie żałujcie sobie jedzenia i zamówcie dużego Kurczaka Buffalo – 30 cm. Pamiętajcie, że każdego Suba możecie także spożyć w postaci lekkiej sałatki.

Naszą najnowszą propozycję, zanim trafiła do restauracji w całej Polsce, testowali mieszkańcy Gdańska i Gdyni. To oni zdecydowali, że pikantny sandwicz powinien na dłużej zagościć w naszym menu, gdyż wprawia w doskonały nastrój swoim smakiem. Nowy Sub jest idealny dla studentów, którzy rozpoczynają swoje uczelniane zmagania, aktywnych biznesmenów oraz poszukiwaczy smakowych wrażeń. Czekamy na smakoszy, którzy są spragnieni pozytywnych wibracji!

Dodatkowe informacje:

SUBWAY®
Historia marki SUBWAY® rozpoczyna się w 1965 roku w Bridgeport w stanie Connecticut (USA). Wtedy właśnie przedsiębiorczy siedemnastolatek Fred DeLuca otwiera "Pete’s Super Submarines", bar z sandwiczami przypominającymi łodzie podwodne, żeby zdobyć pieniądze na studia. Pomaga mu w tym przyjaciel Peter Buck. Restauracja szybko zdobywa popularność, otwierają się kolejne lokale a nazwa zostaje skrócona do SUBWAY®. Kolejne lata są pasmem sukcesów, powstaje system franczyzowy, dzięki któremu sieć rozwija się błyskawicznie.

Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klientai zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym globie. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad 44.000 restauracji w 114 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja SUBWAY® w Polsce powstała w 2000r w Warszawie, w okolicy Giełdy Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy ponad 100 punktów w całym kraju, z kolejnymi 10 w budowie.


Źródło: QACommunications.com – 29.10.2015



www.hotelinfo24.pl