Ruszyła XII edycja Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej!

2015-11-12, 17:52:39

Już 1 listopada 2015 roku ruszyła XII edycja konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej – informuje strona UnileverFoodSolutions.pl

Tematem tegorocznej edycji jest danie główne z pstrąga tęczowego oraz minimum jednego rodzaju Primerby Knorr Professional i Esencji bulionu rybnego Knorr Professional. ##

Zwycięzca wyjedzie na staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz otrzyma nominację do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup 2016.

Wszyscy uczniowie szkół gastronomicznych mogą przesyłać swoje zgłoszenia na adres mailowy elzbieta.gizinska@unilever.com. Zgłoszenia będą przyjmowane do 28 grudnia 2015 r. Szczegóły na stronie http://www.unileverfoodsolutions.pl/konkursy_kulinarne/

Nagrody:

I miejsce - staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz nominacja do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup

II miejsce - Kitchen Aid

III miejsce - Profesjonalne noże DICK

Nagrody otrzymują również szkoły, w których uczą się zdobywcy I, II i III miejsca - zestaw sous-vide oraz pakowarka Hendi.


Źródło: UnileverFoodSolutions.pl



www.hotelinfo24.pl