Jesienne menu w Sofitel Grand Sopot

2015-11-18, 17:32:43

Hotel Sofitel Grand Sopot zaprasza gości do spróbowania nowego, jesiennego menu. W tym sezonie karta dań pełna jest barw, pysznych smaków i kuszących aromatów nawiązujących do obecnej pory roku. Goście znajdą tutaj całe bogactwo propozycji kulinarnych.

W nowym menu królują zainspirowane jesienią potrawy kuchni staropolskiej z dodatkiem francuskich inspiracji.

Unikatowa propozycja to dania oparte na najświeższych sezonowych składnikach charakterystycznych dla pory roku obfitującej w piękne barwy, soczyste owoce i warzywa. Wyśmienite dania z leśnymi grzybami, kasztanami, czarnym bzem, karczochami i słodkimi ziemniakami, łączą się także z nieco bardziej egzotycznymi składnikami takimi, jaki figi czy daktyle. ##

***
O AccorHotels

AccorHotels to grupa hotelowa, którą jednoczy pasja i zamiłowanie do hotelarstwa oraz wspólne zobowiązanie do serdecznego witania wszystkich Gości.
Każdego dnia ponad 180 000 pracowników w 3 800 hotelach AccorHotels troszczy się o tysiące gości w 92 krajach.
AccorHotels jest wiodącym operatorem hotelowym na świecie. Grupa oferuje swoim klientom, partnerom oraz pracownikom:
- doświadczenie operatora hoteli i franczyzodawcy (HotelServices), jak i właściciela hoteli i inwestora (HotelInvest);
- szerokie portfolio marek hotelowych o międzynarodowej renomie, gwarantujących pełną ofertę - od luksusowych hoteli (Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel), przez hotele średniej kategorii (Novotel, Suite Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio), aż po hotele ekonomiczne (ibis, ibis Styles, ibis budget, adagio access and hotelF1);
- potężny rynkowy program lojalnościowy Le Club AccorHotels;
- zobowiązania korporacyjne i solidarnościowe realizowane przez prawie pół wieku w ramach programu zrównoważonego rozwoju PLANET 21.


Źródło: PublicDialog.pl - 16.11.2015



www.hotelinfo24.pl