Wygraj nietypową sesję ślubną w lodowym food trucku!

2016-10-03, 18:03:11

W romantycznym parku, ruinach zamku, a może w centrum handlowym lub nawet pod wodą? Młodzi długo wybierają miejsce, gdzie odbędzie się ich sesja ślubna. Chcą mieć niepowtarzalne wspomnienia, a przy okazji zadziwić rodzinę i gości.

Osoby planujące ślub coraz częściej szukają nietypowych scenografii, aby ich zdjęcia były naprawdę niezwykłe. Dlatego firma Pura Vida postanowiła ogłosić konkurs, w którym można wygrać bezpłatne wypożyczenie lodowego food trucka do sesji fotograficznej oraz pyszne, naturalne lody dla wszystkich ślubnych gości. ##

W konkursie mogą wziąć udział wszystkie pary młode, których ślub odbędzie się w Warszawie lub Trójmieście w październiku. Aby się zgłosić wystarczy wysłać maila na adres: lodowyslub@gmail.com i napisać, dlaczego to właśnie na Waszych zdjęciach ślubnych powinien pojawić się lodowy IceDreamliner. Lodowy food truck podjedzie pod kościół od razu po ceremonii ślubnej, każdy z gości dostanie pysznego loda, a para młoda będzie miała okazję zrobić sobie nietypową sesją ślubną z food truckiem.

- Jesteśmy bardzo ciekawi odpowiedzi i liczymy, że do konkursu zgłoszą się nietypowe pary, z dużym dystansem do siebie. Myślę, że sesja zdjęciowa z naszym IceDreamlinerem będzie dla nich oryginalną i niezapomnianą pamiątką. Dodatkowo każdy z gości ślubnych będzie mógł bezpłatnie skosztować naszych lodów – tłumaczy Paweł Kwiatkowski, dyrektor do spraw rozwoju firmy Pura Vida sp. z o.o.

Więcej informacji o lodach Pura Vida na:
http://puravida-icecream.com/
https://www.facebook.com/PURAVIDAlody
https://instagram.com/Pura_vida_lody
https://www.pinterest.com/puravidalody/

Pura Vida to lody produkowane wyłącznie z naturalnych składników i ręcznie pakowane w biodegradowalne pergaminy. Lody wytwarzane są w niewielkim miasteczku w Estonii, gdzie codziennie dociera dostawa świeżego mleka, ze specjalnej hodowli fińskich krów. Produkowane są bez barwników, emulgatorów, składników „zastępczych” czy GMO. Wśród najpopularniejszych smaków są lody o smaku śmietankowym z miodem z gór Ałtaju w bezglutenowym wafelku oraz śmietankowo-waniliowy „Pingwin’ner” pokryty belgijską czekoladą. Oprócz lodów impulsowych firma oferuje również lody w opakowaniach familijnych, również w niezwykłych smakach, jak crème brûlée czy czekoladowe z pistacjami o smaku pralin marcepanowych.


Źródło: AgencjaFaceIt.pl – 03.10.2016



www.hotelinfo24.pl