Gęś w restauracji

2016-11-02, 18:16:27

Nieodłącznym elementem naszej dorocznej jesiennej kampanii gęsinowej jest zachęcanie restauratorów z całej Polski  do serwowania potraw ze znakomitego gęsiego mięsa. W ubiegłym roku do akcji przyłączyło się ponad 230 lokali oferując w swoim menu co najmniej jedno danie z gęsiny. Zapraszamy restauratorów do udziału w tegorocznej kampanii – pisze portal Kujawsko-Pomorskie.pl

Lokale mogą zadeklarować swój udział do 11 listopada. Zgłoszenie nie wymaga żadnych opłat, wystarczy tylko wypełnić formularz online znajdujący się na stronie. Formularz rejestracyjny
##

Informacje o lokalach uczestniczących w naszej akcji można znaleźć na stronie internetowej www.czasnagesine.pl, gdzie znajduje się mapka połączona z wyszukiwarką. Mapa będzie dostępna również w wersji mobilnej. Wszystkie lokale biorące udział kampanii są też oznaczone charakterystyczną gęsinową naklejką umieszczoną w widocznym miejscu.

Restauracje w zamian za serwowanie dań z gęsiny zyskują pomoc w promocji w ramach kampanii „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina”. Co więcej, restauratorzy otrzymują rekomendacje od swoich klientów - restauracja, która zdobędzie najlepsze opinie, zostanie nagrodzona.   

Akcja, adresowana zarówno do restauracji, jak i do ich bywalców, będzie trwać od 11 listopada do 31 grudnia.


Źródło: Kujawsko-Pomorskie.pl – 31.10.2016



www.hotelinfo24.pl