Szczecińskie restauracje w przewodniku Gault&Millau

2016-12-05, 17:56:21

Osiem szczecińskich restauracji zostało dostrzeżonych i wyróżnionych w najnowszej edycji prestiżowego przewodnika kulinarnego Gault&Millau. Choć liczba szczecińskich lokali gastronomicznych mogłaby być wyższa, to i tak jest większa niż w roku ubiegłym – informuje portal wSzczecinie.pl

 W trzeciej odsłonie przewodnika Gault&Millau w Polsce znalazło się 460 restauracji (70 więcej niż w roku ubiegłym). Wśród wyróżnionych znalazło się osiem lokali gastronomicznych ze Szczecina, a są nimi: ##

•    Z drugiej strony lustra,
•    restauracja w Park Hotelu,
•    Caffe Venezia,
•    Na Kuncu Korytarza,
•    Radecki & Familia,
•    Bohema
•    Public Fontanny
•    restauracja w Hotelu Dana.


Najwyższymi wyróżnieniami (dwiema czapkami kucharskim) uhonorowano restaurację Z drugiej strony lustra i Hotel Park.


Źródło: wSzczecinie.pl – 05.12.2016



www.hotelinfo24.pl