Londyński hotel Berkeley wprowadza nową kolekcję ciast, Pret-a-Portea, na sezon zimowy 2012-2013. Pret-a-Portea jest tak pomyślana, aby dodać pewnego rodzaju twórczy akcent do klasycznych propozycji tradycyjnej angielskiej popołudniowej herbatki, serwowanej z ciastami i ciasteczkami, przypominającym najnowsze kreacje świata mody
Propozycje Pret-a-Portea obejmują modowe delikatesy, takie jak: "Chyc cabas” Yves Saint Laurenta, leśno zielone ciasto biszkoptowe Victoria; Czerwona makaronikowa suknia Giambattisty Valli’ego w różanej polewie z czekoladowym karbowanym przybraniem; Fendi, klonowo-imbirowe boty do kostek, z czarno-żółtą polewą lukrową, Różowa dama - Diane von Furstenberg, mus kremowy zwieńczony zabawnymi zagadkowymi elementami; Nugatowa pianka od Prady, z geometrycznym wzorem i torebka Burberry w formie warstwowej pralinki, ze śmietanką i musem czekoladowym, zwieńczona stylowym parasolem. ##
Pret-a-Portea podawana jest codziennie w Sali Caramel w hotelu Berkeley w Londynie. Opłata za jedną osobę wynosi 39 funtów.
|