Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Dzień bez cen w Restauracji Diamentowej w...

Aktualności gastronomiczne


Dzień bez cen w Restauracji Diamentowej w Katowicach


Dodano: 2017-10-12

Drukuj

Wyślij



Restauracja Diamentowa w Hotelu Diament Plaza Katowice


Już w najbliższy piątek, 13 października Restauracja Diamentowa zaprasza na niezwykłą promocję.

Każdy, kto w tym czasie odwiedzi restaurację, będzie mógł skosztować dań z nowej karty w niecodziennej – bo takiej, jaką sam zaproponuje – cenie. Goście restauracji poproszeni zostaną o wypełnienie krótkiej ankiety, której celem jest zebranie opinii na temat dań.



To kolejna restauracja polskiej sieci Hotele Diament, która zachęca do wypróbowania oryginalnej kuchni stosując niekonwencjonalną promocję.

Restauracja Diamentowa zlokalizowana jest w Hotelu Diament Plaza Katowice, przy ulicy Dworcowej 9. Specjalizuje się w daniach kuchni śląskiej. W menu Restauracji Diamentowej goście znajdą m.in. żur żyniaty, wodzionkę, śląską roladę z kluskami i czerwoną kapustą czy tradycyjny śląski deser - spajzę.

Restauracja zaprasza gości codziennie, w godzinach od 12:00 do 22:00. Rezerwacji stolików można dokonać pod numerem telefonu +48 32 746 70 00 wew. 505


***
HOTELE DIAMENT S.A
. to największa sieć hotelarska na południu Polski. Ta, dynamicznie rozwijająca się spółka, posiada 20 letnie doświadczenie i działa wyłącznie w oparciu o polski kapitał. Atutem sieci jest między innymi jakość świadczonych usług oraz umiejscowienie hoteli. Do sieci należą obiekty o standardzie czterech i trzech gwiazdek, zlokalizowane w sześciu liczących się ośrodkach gospodarczych: Chorzowie, Gliwicach, Katowicach, Siemianowicach Śląskich, Wrocławiu i Zabrzu oraz typowo wypoczynkowym ośrodku górskim – Ustroniu.

Sieć oferuje gościom ponad 2000 miejsc noclegowych w blisko 1000 pokojach, prawie 3000 m2 powierzchni profesjonalnie wyposażonych sal konferencyjnych i pełną obsługę gastronomiczną. Z usług sieci Hotele Diament miesięcznie korzysta ponad 25 000 osób.


Źródło: HoteleDiament.pl


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright © 2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji