Wtorek 18 Wrzesień 2018

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Nowy użytkownik »

Przypomnij hasło »

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Nakręć film i zdobądz pracę marzeń!

Aktualności gastronomiczne


Nakręć film i zdobądz pracę marzeń!


Dodano: 2018-02-13

Drukuj

Wyślij



Restauracja „Piąta Pora Roku” w Norweskiej Dolinie


Restauracja „Piąta Pora Roku” w Norweskiej Dolinie rozpoczyna innowacyjny projekt kulinarny. Poszukuje najlepszych szefów kuchni, dla których wykonywany zawód to jednocześnie życiowa pasja. Zgłoszenia można wysyłać do końca lutego 2018. Czasu niewiele, tylko cztery miejsca, dlatego warto zawalczyć o miejsce w zespole.
 
Zwyczajne CV, nawet najlepsze, czasem nie wystarczy, by wyróżnić się na rynku pracy. By zwrócić uwagę przyszłego pracodawcy warto w nowatorski sposób przedstawić swoją kandydaturę. Restauracja „Piąta Pora Roku” szuka ludzi z pasją, którzy chcą tworzyć nowe trendy w gastronomii i za pomocą przesłanego filmiku, pokażą dlaczego to właśnie oni powinni znaleźć się w Harvardzie Kulinarnym w Szklarskiej Porębie.



- Wiemy, jak ważna jest pasja w życiu każdego człowieka. A jeśli nasza praca jest pasją to jesteśmy szczęśliwi i spełnieni - właśnie takich osób szukamy do naszej restauracji. Poszukujemy czterech szefów kuchni, którzy nie boją się nowych wyzwań, lubią eksperymentować i chcą podzielić się zdobytą przez lata wiedzą oraz umiejętnościami z innymi. Nie interesują nas zgłoszenia w postaci CV, zachęcamy do przesyłania filmików, w których dana osoba przekona nas, że to właśnie jej poszukujemy. Miejsca są tylko cztery, a do zdobycia wiele, m.in. możliwość realizowania swoich wizji w przygotowywaniu smakowitych dań, własne laboratorium kulinarne, codzienny rozwój osobisty, ale również zakwaterowanie z wyżywieniem i co najważniejsze, znakomite wynagrodzenie – mówi Marzena Mielczarek, dyrektor generalna Norweskiej Doliny.

Zgłoszenia należy wysyłać na adres: biuro@meetingsandmore.pl. Na filmiki czekamy do 28 lutego 2018.


Źródło: AgencjaFaceIt.pl – 12.02.2018
 


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright © 2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji