Strona główna » Produkty dla HORECA » Pieczywo w nowoczesnej odsłonie

Artykuły serwisu


Pieczywo w nowoczesnej odsłonie


Dodano: 2015-09-30

Drukuj


Nie ma nic lepszego niż świeżo upieczona bagietka, krucha i chrupiąca na zewnątrz, mięciutka i puszysta w środku. Jeszcze ciepłe pieczywo wyśmienicie smakuje z konfiturą lub masłem. Bułki do opieku to pełna wolność wyboru i tradycyjny smak, do którego możemy powrócić w każdej chwili.

Tradycja w modzie

Kulinaria i DIY to hobby, które stają się coraz bardziej popularne. Wiele osób spędza swój wolny czas na rękodziele – dając umysłowi odpocząć. Blogi kulinarne biją rekordy w liczbie odwiedzin. Warto zainspirować się tym trendem i pozytywnie zaskoczyć swoich domowników  i gości, świeżo wypieczonymi bułeczkami Dan Cake.

Razem przy stole

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Wie to chyba każdy. Nie zapominajmy, że poranna atmosfera wpływa na nasz nastrój. Ważne by zjeść śniadanie razem, a zapach pieczonego pieczywa przypomni nam np. wakacje na wsi. Wspólne poranne zasiadanie do stołu ukształtuje wśród najmłodszych członków rodziny właściwą postawę, wzmocni relacje i doda im pewności siebie. Dzięki cieplutkim i delikatnie chrupiącym bułeczkom, nie wychodząc z domu zorganizujesz wykwintny brunch dla przyjaciół. Koszyczek ze świeżym pieczywem doda wspólnie spędzonym chwilom wyjątkowego smaku.



Zaskocz gości na przyjęciu

Niespodziewani goście? Gdy pozostało Ci mało czasu do przyjęcia, a chcesz zaskoczyć rodzinę i przyjaciół prostą, lecz pyszną przekąską. Postaw na pieczywo do opieku – bułki wieloziarniste, żytnie oraz farmerskie. To zdrowa i pyszna baza pod finezyjne kanapki. Pesto z suszonych pomidorów, kilka plasterków mozzarelli i listek bazylii, sprawią, że skomponujemy przystawkę inspirowaną słoneczną Italią. Chrupiąca bagietka lekko skropiona ziołową oliwą, przeniesie wszystkich gości w świat śródziemnomorskich tradycyjnych wypieków.

Tradycja i trendy spotykają się w kuchni

Samodzielnie wypiekane pieczywo to nie tylko chwilowy trend. To powrót do korzeni i tradycji. Dzięki domowym wypiekom, choć na chwilę możemy przenieść się w świat smaków z  dzieciństwa. Poczuć jak chrupiąca skórka pieczywa ustępuje jego miękkiemu wnętrzu. Pieczywo Dan Cake to pełna dowolność. Możemy komponować kanapki – zarówno te tradycyjne np. z twarożkiem i rzodkiewką, jak i finezyjne prosto z magazynów kulinarnych.


Komentarze:

Co powinno znalezć się w pokoju hotelowym? ...więcej»

Łóżko w pokoju hotelowym – na co zwrócić uwagę? ...więcej»

Poduszka na dobry sen ...więcej»

Poradnik inwestora – budujesz hotel, pamiętaj o najważniejszym ...więcej»

Aquacycling: Jak polski fitness zarabia na nowym trendzie z Zachodu? ...więcej»

Materiał szkoleniowy dla gastronomii: Sztuka składania serwetek (VIDEO) ...więcej»

Test dla hotelarzy 8 - Technik hotelarstwa ...więcej»

Polacy najchętniej spożywają Finlandia Vodka ...więcej»

Test dla hotelarzy 12 - Technik hotelarstwa ...więcej»

Poważnie myślisz o swojej karierze w hotelowej sprzedaży? Oto dziesięć rekomendacji ...więcej»

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Dziękujemy firmie Kotaniec za owocną współpracę:)...

2017-11-17, 13:13:59 ~Hurtum.pl

Koneser to niewątpliwie naprawdę wielki sukces Pragi i...

2017-10-26, 21:44:33 ~zdrowy

Muzeum polskiej wódki w Koneserze to będzie na prawdę duża...

2017-09-21, 17:48:53 ~Mądrala

....Kosmetyki toaletowe marki Hermes są w Polsce tylko w...

2017-09-21, 13:38:15 ~MPH

stat4u

Copyright ©2015 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji