Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Restauracja Hotelu Olender organizatorem... | Aktualności gastronomiczne
Restauracja Hotelu Olender organizatorem Festiwalu Rybnego
|
Restauracja Hotelu Olender w Wielkiej Nieszawce (fot. olender.info)
|
Centrum Sportu i Rekreacji Olender znajdujące się w odległości 8 km od centrum Torunia, w miejscowości Wielka Nieszawka, zaprasza na Festiwal Rybny, który odbędzie się w dniach od 9 do 18 grudnia 2016 roku.
Koneserów potraw z rybą w roli głównej, restauracja Hotelu Olender kusić będzie specjalnie na Festiwal przygotowanym menu, w którym znajdą się:
Przystawki: Śledź w sosie tatarskim z grzanką Roladki szpinakowe z łososiem wędzonym z sosem czosnkowym
Zupy: Bulion rybny Zupa rybna po węgiersku z grzanką
Dania główne: Pieczony śledź w boczku z puree ziemniaczano-porowym Panierowany świeży dorsz z surówką z mixem sałat i frytkami Smażony karp z surówką z kapusty kiszonej i pieczywem Zapiekany filet z sandacza z pieczarkami i serem podany na szpinaku i z ryżem Tagiatelle z wędzonym łososiem, serem lazurem i orzechami włoskimi Burger rybny z dorsza z frytkami.
Hotel Olender dysponuje bazą noclegową składającą się z 30 komfortowych pokoi. Wśród hotelowych udogodnień znajdują się między innymi: pokój i plac zabaw dla dzieci; taras z ogródkiem restauracyjnym; ogród zimowy; sala konferencyjna o powierzchni 254 m2, z możliwością dzielenia. Obiekt oferuje ponadto aquapark, centrum sportu, spa & wellness, restaurację, kawiarnię, klub z kręgielnią i bar.
Źródło: Olender.info
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |