Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Za nami jesienna edycja wydarzeń z cyklu ,,Szef... | Aktualności gastronomiczne
Za nami jesienna edycja wydarzeń z cyklu ,,Szef dla Szefów”
|
|
Pod koniec listopada br. w Poznaniu, Gdańsku i Warszawie odbyły się spotkania branży HoReCa zamykające jesienną edycję ogólnopolskiego cyklu ,,Szef dla Szefów”. Organizatorem inicjatywy jest firma Makro Cash&Carry Polska.
W jesiennym cyklu ,,Szef dla Szefów” udział wzięło ponad 500 osób związanych ze środowiskiem gastronomicznym. Uczestnikami wydarzeń byli zarówno szefowie kuchni, jak i właściciele oraz menadżerowie restauracji z całej Polski. Makro z drugą edycją projektu zagościło w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu i Gdańsku.
Podczas spotkań branżowych uczestnicy mieli możliwość m.in. poznać globalne trendy w gastronomii i produkty superfood oraz dowiedzieć się, jak skutecznie zarządzać personelem i kosztami w restauracji. Gośćmi ,,Szefa” byli autorka bloga Restaurantica.pl i współautorka portalu Warsawfoodie.pl, Marta Glinka, doradca gastronomiczny Piotr Rogowski oraz ekspert ds. zarządzania budżetem i planowania działań marketingowych dla sektora HoReCa, menedżer w programie Hell’s Kitchen, Paweł Gruba.
Podczas pokazów i warsztatów kulinarnych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się najlepsi szefowie kuchni, m.in. doradca kulinarny Nestlé i współzałożyciel Fundacji Klub Szefów Kuchni, Jerzy Pasikowski oraz szef kuchni restauracji Babinicz w Dworzysku, Wojciech Harapkiewicz. Wydarzenia zamykające jesienny cykl ,,Szefa dla Szefów” zorganizowano kolejno: 23, 29 i 30 listopada w Poznaniu, Gdańsku i Warszawie. Partnerem jesiennej edycji ,,Szefa dla Szefów” był producent fondów marki CHEF, firma Nestlé Professional.
Źródło: Makro.pl – 05.12.2016
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |