Wtorek 23 Kwiecień 2024

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Re-otwarcie hali Makro w Opolu

Aktualności gastronomiczne


Re-otwarcie hali Makro w Opolu


Dodano: 2018-06-01

Drukuj

Wyślij



(fot. makro.pl)


Hala Makro w Opolu została poddana przebudowie w ramach długofalowej strategii dostosowania formatów do potrzeb lokalnych rynków. Obiekt zyskał m.in. unowocześniony układ stoisk, większą przestrzeń ekspozycyjną oraz nowe rozwiązania technologiczne. 22 maja odbyło się uroczyste re-otwarcie z atrakcjami dla klientów.

Sześciomiesięczna przebudowa hali Makro w Opolu miała na celu dostosowanie obiektu do potrzeb lokalnego rynku i zapewnienie najwyższej jakości usług. „Nowa hala w pełni prezentuje możliwości sieci hurtowni Makro Polska jako najlepszego dostawcy dla handlu i gastronomii” – mówi Henryk Michaluk, kierownik hali w Opolu.



Remodeling obejmował reorganizację układu stoisk oraz zmianę wizualizacji. Zwiększono powierzchnię sprzedaży i przestrzeń ekspozycyjną oraz wyeksponowano towary w bardziej nowoczesny i atrakcyjny dla odbiorców sposób. Powiększono stoiska z mrożonkami oraz z rybami, które wzbogacono także o nowe gatunki. Zamknięte sektory chłodzone na stoiskach mięso i nabiał pozwolą zaoszczędzić energię elektryczną.  Dodatkowo strefa chłodnicza została całkowicie zmodernizowana, a nowoczesna instalacja chłodnicza wypełniona jest przyjaznym dla środowiska dwutlenkiem węgla. Poszerzeniu uległa oferta owoców i warzyw, zmiany wprowadzono także na dziale przemysłowym i w sektorach sezonowych – na klientów czeka m.in. większy wybór artykułów ogrodniczych i mebli ogrodowych.

(fot. makro.pl)

22 maja odbyło się uroczyste re-otwarcie hali w nowej odsłonie, któremu towarzyszyło wiele atrakcji dla klientów, w tym: pokazy kulinarne połączone z degustacją, grill, food trucki oraz upominki. Promocja wydarzenia obejmowała kampanię w radiu, prasie i Internecie.


Źródło: Makro.pl - 28.05.2018


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji