Praca w hotelarstwie Dodano: 2016-05-26 Odsłony: 278
Nazwa firmy: IBB Andersia Hotel - Pracuj.pl Kiedy w pracę wkłada się serce, każda najdrobniejsza rzecz zostaje wykonana z pasją.
Entuzjazm i wyobraźnia zamieniają rzeczy zwykłe w niezwykłe.
Z szacunku, kreatywności, i profesjonalizmu we wszystkim, co robimy stworzyliśmy miejsce wyjątkowe, IBB Andersia Hotel.
Gdzie spełnienie wymagań każdego Gościa i każdej jego potrzeby jest dla nas największą satysfakcją.
Hotel, którego dynamiczna, zawsze otwarta i elastyczna obsługa dba, by Gość czuł się jak w domu
i wracał do nas przy każdej kolejnej okazji.
Jesteśmy aktywni i twórczy. Naszą misją jest oferowanie usług hotelowych, gastronomicznych oraz konferencyjnych na najwyższym poziomie.
Obecnie poszukujemy osoby do pracy na stanowisku: Supervisor Restauracji
Miejsce: wielkopolskie / Poznań
| |
Opis stanowiska: Nie musisz mieć doświadczenia, ale musisz kochać kontakt z Gośćmi i mieć
duszę prawdziwego „Gospodarza” !
Szukamy kogoś, kto w pracę wkłada całe swoje serce, bo jest to jego pasja!
Jeśli zawsze Cię interesowało, jak wygląda zarządzanie profesjonalną restauracją, albo już to umiesz, jeśli śledzisz kulinarną strefę w Internecie…
Jeśli nie boisz się wyzwań i chcesz się sprawdzić w profesjonalnej restauracji…
Zapraszamy do nas!
OGÓLNY OPIS STANOWISKA:
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za zarządzanie Restauracją Flavoria w Hotelu.
Do jej obowiązków będzie należała koordynacja i nadzór nad perfekcyjną obsługą Gości Restauracji, zarówno indywidualnych, a’la carte, jak i Gości bankietów oraz konferencji. Będzie zarządzała podległymi pracownikami.
Będzie odpowiedzialna za najwyższą jakość usług świadczonych w Restauracji Flavoria, mogącej pomieścić do 90 Gości. Do jej głównych wyzwań będzie należał stały rozwój Restauracji, utrzymywanie relacji z Gośćmi oraz dbanie o wizerunek Restauracji i Hotelu.
KLUCZOWE OBOWIĄZKI:
Zapewnienie najwyższej jakości usług gastronomicznych we wszystkich aspektach;
Wsparcie i współpraca z Kierownikiem Gastronomii;
Realizacja założeń budżetowych; Maksymalizacja przychodów i minimalizacja kosztów w Restauracji Flavoria;
Proponowanie i wdrażanie nowych, innowacyjnych, zgodnych ze światowymi trendami, rozwiązań w obszarze Restauracji i obsługi Gości;
Organizacja pracy Restauracji, zarządzanie oraz szkolenie personelu;
Zapewnienie wzorowej współpracy z pozostałymi działami hotelowymi. Wymagania: Poczucie estetyki;
Umiejętność prowadzenia działań marketingowych i sprzedażowych z nastawieniem na wyniki i jakość;
Bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
Samodzielność w podejmowaniu decyzji, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne;
Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Oferujemy: Możliwość pracy i rozwoju w profesjonalnej restauracji, u boku doświadczonego Kierownika Gastronomii
Pracę w prestiżowym miejscu i jednym z najlepszych Hoteli w Polsce
Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, szkolenia i udział w konkursach
Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia;
Szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną; dofinansowanie do karty Multisport, uprawniającej do korzystania centrów fitness, siłowni, basenów; dofinansowanie do kart McFit Forma kontaktu: Aplikację z nazwą stanowiska w temacie wiadomości prosimy nadsyłać za pośrednictwem
opcji Aplikuj.
Nadesłanych dokumentów nie zwracamy. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. W aplikacji prosimy zawrzeć sformułowanie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29.08. 1997 r. (Dz. U. nr 133, poz. 883)”.
Redakcja serwisu Hotelinfo24.pl nie odpowiada za treść wpisów dodanych przez firmy i osoby trzecie. |