Termin: 2015-04-17 - 2015-04-19 Miejsce: Warszawa Ekologia i tradycja – to hasła, wokół których skupiać się będzie IV edycja Targów Regionalia organizowanych w Centrum MT Polska. Podczas imprezy lokalni producenci zaprezentują szeroki wybór organicznej żywności i produktów wytwarzanych na bazie receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Wydarzenie bardzo dobrze wpisuje się w popularny trend slow food promujący dbałość o zdrowie i środowisko. Na stoiskach nie zabraknie też wyrobów rzemieślniczych, rękodzieła czy mody inspirowanej folklorem.
Dzięki rozszerzonej formule i połączeniu z największą tego typu imprezą konsumencką w Polsce, XX edycją Targów Turystyki i Wypoczynku Lato oraz III edycją Targów Agroturystyka 2015, wystawcy będą mogli dotrzeć nie tylko do szerokiej rzeszy klientów indywidualnych, ale również do przedstawicieli wielu sieci handlowych, supermarketów, sklepów ze zdrową żywnością, restauracji, hurtowni, szkół, mediów, oraz wszystkich zainteresowanych eko-stylem życia.
Na targach będzie można znaleźć:
produkty z list tradycyjnych i regionalnych, żywność ekologiczną i organiczną, produkty ekologiczne produkty z całego świata miody, wyroby mleczarskie wina i browary regionalne modę inspirowaną folklorem, pokazy twórców ludowych, technik wytwórczych kosmetyki naturalne wyroby rzemieślnicze wyroby z drewna ręcznie robioną biżuterię eko organizacje, stowarzyszenia i fundacje
Data: 17-19 kwietnia 2015 Miejsce: Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska; ul. Marsa 56c, Warszawa
|