Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Jubileuszowa edycja Primerba Cup 2015 | Aktualności gastronomiczne
Jubileuszowa edycja Primerba Cup 2015
|
|
21 września 2015 roku w trakcie targów Polagra Gastro w Poznaniu rozegrany zostanie 10, jubileuszowy finał konkursu kulinarnego Primerba Cup 2015. Pomysłodawcą i organizatorem konkursu skierowanego do zawodowych kucharzy i profesjonalistów uprawiających ten zawód na terenie Polski jest Unilever Food Solutions.
W Finale Primerby Cup 2015 zmierzą się następujące drużyny:
Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski - NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań Dominik Karpik, Marcin Milda Hotel Hilton Restauracja Mercato Gdańsk Bartosz Juszko, Wojciech Tunkiewicz - Hotel Omega, Olsztyn Adrian Pilarczyk, Zbigniew Krzyżanowski - Ilonn Hotel, Poznań Kamil Mamerski Paweł Odrzygóźdź - Hotel Westin Warszawa Paweł Kubera, Łukasz Kubera - Restauracja Dobra Truskawka, Nowa koło Wągrowca Przemysław Gryz, Łukasz Zientek - Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój Dorota Pajęcka, Grzegorz Bąk - Hotel Ambasadorski, Rzeszów
oraz Klaudia Jankowska, laureatka Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2015.
Finaliści przygotują tylko danie główne z combra jagnięcego, gruszki, małży św. Jakuba, ogórka oraz Primerby Professional Knorr.
Źródło: UnileverFoodSolutions.pl
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |