Strona główna » Aktualności hotelarskie ze świata » Koncept restauracji "Les Cocottes" w... | Aktualności hotelarskie ze świata
Koncept restauracji "Les Cocottes" w Sofitel Paris Arc de Triomphe
|
|
Od września 2015 roku hotel Sofitel Paris Arc de Triomphe ma nową bistro-restaurację „Les Cocottes”
Szefem kuchni jest Christian Constant, ceniony i znany juror francuskiej edycji “Top Chef”. W przytulnych wnętrzach i przyjaznej atmosferze goście mogą spróbować dań kuchni francuskiej w zupełnie innej, oryginalnej odsłonie.
Potrawy przygotowywane są i serwowane w „les cocottes”, czyli w rondlach. Ta niestandardowa koncepcja, wprowadzona przez samego szefa kuchni prezentuje najmodniejsze trendy kulinarne.
Zmieniono też wystrój restauracji – jej wnętrze zyskało nowe ciepłe barwy.
O AccorHotels AccorHotels to grupa hotelowa, którą jednoczy pasja i zamiłowanie do hotelarstwa oraz wspólne zobowiązanie do serdecznego witania wszystkich Gości. Każdego dnia ponad 180 000 pracowników w 3 800 hotelach AccorHotels troszczy się o tysiące gości w 92 krajach. AccorHotels jest wiodącym operatorem hotelowym na świecie. Grupa oferuje swoim klientom, partnerom oraz pracownikom: - doświadczenie operatora hoteli i franczyzodawcy (HotelServices), jak i właściciela hoteli i inwestora (HotelInvest); - szerokie portfolio marek hotelowych o międzynarodowej renomie, gwarantujących pełną ofertę - od luksusowych hoteli (Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel), przez hotele średniej kategorii (Novotel, Suite Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio), aż po hotele ekonomiczne (ibis, ibis Styles, ibis budget, adagio access and hotelF1); - potężny rynkowy program lojalnościowy Le Club AccorHotels; - zobowiązania korporacyjne i solidarnościowe realizowane przez prawie pół wieku w ramach programu zrównoważonego rozwoju PLANET 21.
Źródło: PublicDialog.pl – 08.10.2015
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |