Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Makro partnerem produktowym spotkania Dinner with...

Aktualności gastronomiczne


Makro partnerem produktowym spotkania Dinner with a View pod hasłem - Rzeka


Dodano: 2016-06-17

Drukuj

Wyślij



Rzeka - spotkanie z cyklu Dinner with a view (fot. Rafał Meszke - Kubkbuk)


11. czerwca odbyło się pierwsze spotkanie z cyklu ,,Dinner with a view“ pod hasłem ,,Rzeka“. Kolację na ogniu przygotowało trzech wybitnych szefów kuchni: inicjatorka projektu Ewa Malika Szyc Juch­nowicz oraz Ana Ros i Witek Iwański. Partnerem produktowym spotkania była firma Makro Cash&Carry Polska.

,,Dinner with a view” to kuli­narne podróże po najpiękniejszych miejscach Polski. Inic­ja­torką pro­jektu jest Malika, która wraz z zapros­zonymi, wybitnymi szefami kuchni przyrządza dania gotowane na ogniu w restauracjach plenerowych zaaranżowanych nad rzeką, morzem i w górach.



Pierwsze ze spotkań odbyło się 11. czerwca w przystani rzecznej nad Narwią, tuż przy Hotelu Narvil Conference & Spa w Serocku. Malika (szefowa kuchni i właścicielka restauracji ,,Malika“ w Gdyni), Ana Ros (współwłaścicielka i szefowa kuchni słoweńskiej restauracji ,,Hisa Franco“) oraz Witek Iwański (szef kuchni restau­racji ,,Aruana“ w hotelu Narvil) przygotowali kolację według siedmiu technik gotowania na ogniu, podzielili się wiedzą kulinarną oraz zaprosili do degustacji swoich dań. Najwyższej jakości produkty wykorzystane do przyrządzenia potraw pochodziły z oferty sieci hurtowni Makro Cash&Carry Polska, będącej partnerem wydarzenia.


Źródło: MakroMedia.pl – 15.06.2016


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji