Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Karnawałowa Noc Restauratorów

Aktualności gastronomiczne


Karnawałowa Noc Restauratorów


Dodano: 2017-01-25

Drukuj

Wyślij



Restauracja Questa w Q Hotel Plus Wrocław (fot. qhotels.pl)


Restauracja Questa zaprasza do wspólnej zabawy z Szefami Kuchni i Restauratorami Zapraszamy także ich przyjaciół oraz wszystkich innych Gości.

W programie między innymi:
- muzyka na żywo oraz DJ
- live cooking w wykonaniu szefa kuchni Grzegorza Pawlika
- bogate menu bufetowe oraz pokaz parzenia kaw ETNO



Impreza odbędzie się w dniu 28 stycznia 2017, w godzinach 20,00 - 03,00. Cena 140,00 PLN za osobę. Rezerwacje i informacje: 690-861-703; 503-560-987; rzielinski@qhotelwroclaw.pl

Menu:

Welcome drink
Wino musujące z mandarynkami

Przystawka serwowana
Krewetka, puree cytrynowe z pietruszką, jarmuż, suszony imbir

Zupa serwowana
Rosół z kaczki, pulpety z kaczki i warzyw, kluseczki.

Bufet gorący
Gulasz wołowy, jabłka, śliwki, jarzębina, cynamon
Pieczony indyk, pomarańcze, estragon, wędzone śliwki, kluski śląskie
Ziemniaki, cebula, czosnek, cieciorka, cebula perłowa, pomidory pieczone
Czerwone i żółte pomidory koktajlowe, karczochy, bazylia
Sałata rzymska, oliwa, czerwona cebulka.

Zimne przekąski
Pate, czerwona cebula, anyż
Wyspa serów Błękitny Lazur
Matias, sałata rzymska, mus jabłkowo-ziołowy, puch z oliwy cytrynowej
Pieczeń Gourmet
Wędzony łosoś i pstrąg
Wędliny z naszej wędzarni
Kuskus z grillowanymi warzywami
Sałata nicejska z tuńczykiem.

Desery
Mus czekoladowy ze skórką pomarańczową
Owoce
Eton mess
Gruszki, cynamon, bita śmietana z czekoladą

Live cooking
Kurczack, gnocchi, sos serowy
Tatary wołowe
Danie nocne
Żur na domowym zakwasie

Napoje zimne
Soki: pomarańcza, jabłko, czarna porzeczka

Napoje gorące
Kawa Etno, herbata, gorąca czekolada

Alkohol
Butelka wina białego lub czerwonego na parę


Restauracja Questa, ul. Zaolziańska 2, 53-334, Wrocław


Źródło: QHotels.pl


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji