Strona główna » Aktualności hotelarskie ze świata » Malmaison aktualizuje gastronomiczne menu w... | Aktualności hotelarskie ze świata
Malmaison aktualizuje gastronomiczne menu w swoich obiektach
|
Malmaison Hotel, Oxford, Anglia
|
Sieć luksusowych hoteli w Wielkiej Brytanii, marki Malmaison zadebiutowała nowym menu w swoich małych restauracjach oraz aktualizacją oferty w barach i usłudze room-service
Nowe menu w restauracjach zawiera sezonowe przekąski, takie jak szkocka jajecznica przepiórcza z bekonem z sosem piccalilli vinaigrette (ostrej przyprawie z marynowanych jarzyn), bliny z wędzonego łososia prosto od rybaka, oraz świeżą śmietankę z kawiorem. Wszystkie dania z wołowiną przyrządzane są z mięsa z naturalnych hodowli, skarmianych trawą, dojrzewającego co najmniej 28 dni. Stek z tuńczyka żółtopłetwego i ciasto rybne z łososia ze szpinakiem i sosem pietruszkowym, składają się na opcję potraw z owoców morza, a oferta wegetariańska obejmuje risotto Primavera.
Zaktualizowane menu w barach zawierać będzie nową listę win i koktajli, a w każdym barze Malmaison regularnie odbywać się będą „Podróże z Winem" prezentowane przez producentów wina.
Menu w room service również został zaktualizowane z zamiarem uwzględnienia w ofercie, składników sezonowych. Wśród innych atrakcji znajdują się "Przekąski o Północy" dla osób spożywających posiłki o późnej porze, takie jak np. brytyjski klasyk, fasola na grzance.
Źródło: Malmaison Hotels
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |