Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Dobre wyniki warszawskiego Hiltona

Aktualności hotelarskie z kraju


Dobre wyniki warszawskiego Hiltona


Dodano: 2007-07-23

Drukuj

Wyślij


Komfort, doskonała obsługa, przestronne i nowoczesne wnętrza oraz wyśmienite jedzenie. To rzeczy za które klienci wyjątkowo cenią warszawski hotel Hilton. Otwarty 19 marca, hotel działa już 4 miesiące. W tym czasie o najwyższej jakości jego usług miało szansę przekonać się blisko 45 tysięcy gości hotelowych oraz uczestników organizowanych w nim konferencji, spotkań i imprez.

W ciągu pierwszych 4 miesięcy w warszawskim Hiltonie odbyło się ponad 160 konferencji w tym kilka międzynarodowych kongresów, które po raz pierwszy organizowane były w Polsce (m.in. Kongres Europejskiego Stowarzyszenia Centrów Handlowych na ponad 1000 osób). Na oficjalne otwarcie Hiltona przybyło około 1100 gości, niektórzy z nich z drugiego końca świata. Warszawski hotel wybrali organizatorzy wielu prestiżowych wydarzeń, m.in. odbył się tu pokaz najnowszej kolekcji Macieja Zienia. Najnowsze i największe tej klasy centrum konferencyjne stolicy charakteryzuje wyjątkowa przestrzeń, przyjazne procedury obsługi klienta, profesjonalny, doskonale przeszkolony personel, wyśmienite jedzenie przyrządzane przez światowej klasy kucharzy na bazie najwyższej jakości produktów oraz najnowocześniejsze rozwiązania techniczne. Dzięki niemu Warszawa może śmiało konkurować o największe kongresy z innymi europejskimi stolicami. Do końca roku planowanych jest na dzień dzisiejszy kolejnych 20 bardzo dużych konferencji oraz kongresów, jednak liczba ta prawdopodobnie znacznie wzrośnie.

Bardzo dobre wyniki hotelu świadczą o ogromnym zaufaniu do marki i jej popularności, będąc również dowodem na to, że na rynku cały czas istnieje zapotrzebowanie na usługi najwyższej klasy.

Aktualne trendy oraz ogromne zainteresowanie polskich i międzynarodowych klientów pozwalają nam myśleć niezwykle pozytywnie. Jesteśmy dumni, iż również dzięki nam Warszawa stała się jeszcze atrakcyjniejszym miejscem do organizacji konferencji. Wysokie zapotrzebowanie na usługi na tym poziomie jest dowodem dobrej koniunktury gospodarczej i optymistycznych prognoz na najbliższą przyszłość – mówi Ronald Diesenreiter, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu warszawskiego Hiltona.


Źródło: Nasze Miasto – 19.07.2007 r.


Komentarze:

Arkadiusz Wejer z Hotelu Gwiazda Morza. Czym zaskoczy przyszłych gości? O tym opowie w naszej rozmowie. ...więcej»

Sun & Snow z nową nadmorską inwestycją w Jastrzębiej Górze ...więcej»

Novotel Poznań Centrum w nowej odsłonie ...więcej»

Ceny nad polskim Bałtykiem. Ile zapłacimy za wakacje? ...więcej»

Selina planuje otworzyć hotel w Warszawie. Jakich nieruchomości szuka? ...więcej»

Sposób na puste pokoje poza sezonem ...więcej»

Le Regina – najdroższy hotel w Polsce ...więcej»

Wielkie otwarcie niskich cen - nowa kampania taktyczna Focus Hotels ...więcej»

Poznań: Hotel Blow Up w Starym Browarze ...więcej»

Zielona Góra: Hotel Wellstreet zamknięty po zaledwie kilku tygodniach działalności od oficjalnego otwarcia ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji