Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Kulinarny program „Hell’s... | Aktualności hotelarskie z kraju
Kulinarny program „Hell’s Kitchen” na telewizyjnej antenie od kwietnia
|
Hell's Kitchen wystartuje 8 kwietnia (fot. wirtualnemedia.pl)
|
Telewizja Polsat rozpoczyna zdjęcia do programu Hell’s Kichen – Piekielna Kuchnia, który od kwietnia emitowany będzie na antenie. Program poprowadzi Wojciech Modest Amaro, a mentorem dla uczestników będzie Kurt Scheller – czytamy na stronie Wirtualne Media.pl
Dla potrzeb programu, w budynku ATM Studio, powstała specjalnie przygotowana scenografia obejmująca nie tylko pomieszczenia kuchenne, ale także część mieszkalną. Uczestnicy programu w trakcie jego realizacji będą prowadzić restaurację.
Prowadzący program – Wojciech Modest Amaro – jest jednocześnie szefem restauracji Atelier Amaro, która jako jedyny polski lokal posiada gwiazdkę przewodnika Michelin. Jest on również przewodniczącym jury innego kulinarnego programu telewizji Polsat – Top Chef.
Mentorem dla uczestników Piekielnej Kuchni będzie natomiast uznany szwajcarski szef kuchni – Kurt Scheller, który prowadził między innymi kuchnie restauracji w hotelach Bristol, Sobieski, czy Rialto.
Hell’s Kitchen nadawany będzie na antenie Polsatu we wtorki o godzinie 20. Start programu – 8 kwietnia 2014.
Źródło: Wirtualne Media.pl – 05.03.2014
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |