Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Hotel Piano z Lublina wezmie udział w Festiwalu... | Aktualności hotelarskie z kraju
Hotel Piano z Lublina wezmie udział w Festiwalu Kuchni Zbójnickiej
|
Comber jagnięcy kucharzy z restauracji Piano (fot. facebook.com - hotel-piano)
|
Trzygwiazdkowy Hotel Piano z Lublina informuje, że weźmie udział w VII Festiwalu Kuchni Zbójnickiej, który odbędzie się w Skoczowie w województwie śląskim w dniu 18.07.2015 roku
Organizatorami VII Festiwalu Kuchni Zbójnickiej w Skoczowie będą Stowarzyszenie Beskidzki Klub Kulinarny oraz Euro Toques Polska, Urząd Miasta Skoczów i MCK Integrator
Głównym punktem Festiwalu będzie konkurs kulinarny nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski. Zadaniem uczestników konkursu będzie: przygotowanie zupy na bazie kapusty i dania głównego na bazie jagnięciny (comber).
Hotel Piano z Lublina reprezentowany będzie przez kucharzy jego restauracji w składzie: Piotr Huszcz i Paweł Gałecki, którzy zaprezentują comber jagnięcy i jabłczankę z kiszoną kapustą.
Hotel Piano*** to nowoczesny obiekt z estetycznie i komfortowo urządzonymi wnętrzami, dysponujący 39 klimatyzowanymi pokojami, zlokalizowany w okolicy, w której znajdują się piękne wąwozy, idealne na relaksujący, popołudniowy spacer. Inne hotelowe udogodnienia to między innymi: bezpłatny dostęp do Internetu, hotelowa restauracja, ośrodek spa i sala fitness.
Konkurentami restauracji Piano będą m.in.: Restauracja Amarylis Kraków; Restauracja Miodowa 8 Wadowice; Restauracja Skorpion Oświęcim; Hotel Blue Diamond Nowa Wieś; Restauracja Trzy Beczki, Białystok; Restauracja 99, Warszawa; Restauracja Wróblówka, Bielsko-Biała i Restauracja Eko, Lublin.
Źródło: Piano Hotel i Restauracja (piano-lublin.pl)
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |