Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Konkurs „Dzień polskiej żywności” w... | Aktualności hotelarskie z kraju
Konkurs „Dzień polskiej żywności” w Hotelu Pałac Kotulińskich
|
|
25 sierpnia 2015 już po raz 3. będzie obchodzony Dzień polskiej żywności, organizowany przez Hotel Pałac Kotulińskich w ramach programu „Doceń polskie”. Celem programu „Doceń polskie” jest promocja wysokiej jakości produktów dostępnych na polskim rynku i posiadających „polski akcent”. Konkurs „Dzień polskiej żywności” jest doskonałym pretekstem nie tylko powrotu do nostalgicznych smaków dzieciństwa, ale także poznania zupełnie nowych czy też urozmaicenia o nowe nuty klasycznych potraw.
Organizatorzy zapraszają miłośników dobrej polskiej kuchni do udziału w konkursie na najlepsze Polskie Danie, zapewniając, że wystarczy odrobina wyobraźni, by z doskonale znanych produktów wyczarować zaskakującą potrawę. Organizatorzy proszą o przesyłanie propozycji dań, wraz ze zdjęciami, przepisem i opisem technologicznym oraz wyrażeniem zgody na publikację do końca sierpnia 2015 r. na adres: marketing@palackotulinskich.pl.
Z nadesłanych zgłoszeń szef kuchni Restauracji Pałacowej wybierze najlepsze danie, którego autor zostanie nagrodzony, a zwycięskie danie znajdzie się w jesienno-zimowej karcie restauracji Hotelu Pałac Kotulińskich. Polish Prestige Hotels & Resorts to fundacja, zrzeszająca kilkadziesiąt hoteli i obiektów hotelowych z całej Polski. Przynależność do grupy PPH&R to gwarancja wysokiego standardu, bogactwa wyposażenia, wyjątkowej atmosfery oraz najwyższej jakości świadczonych usług. Wyjątkowa dbałość o każdego klienta wyrażona jest w credo Fundacji: "Przyjedziesz... polubisz... powrócisz...".
Źródło: FeniksMedia.pl – 21.08.2015
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |