Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Nowość w restauracjach SUBWAY

Aktualności gastronomiczne


Nowość w restauracjach SUBWAY


Dodano: 2015-10-30

Drukuj

Wyślij


Jesteś jak Indiana Jones i poszukujesz ostrych wrażeń? Może kręcą Cię papryczki chili? W morzu pozytywnych emocji czujesz się jak ryba w wodzie? A może hormon szczęścia to Twój jesienny „must have”? W SUBWAY® zaspokoimy wszystkie te potrzeby serwując nowego Suba – Kurczak Buffalo! Promocja wyjątkowego sandwicza będzie trwać od 9 października bieżącego roku do 10 stycznia 2016 r.

Tych, którzy nie znoszą jesiennych chłodów i deszczy z pewnością ucieszy informacja, że w polskich restauracjach SUBWAY® znaleziono na nie sposób. Aby rozgrzać Wasze zimne dłonie i poprawić Wam humor, nasi sandwicz artyści wyczarują doskonałego Suba – Kurczaka Buffalo. Czym nasza nowość wyróżnia się na tle swoich kompanów?

    

Chrupiące pieczywo i świeże warzywa – to znajdziemy w każdym sandwiczu z restauracji SUBWAY®. Ale Kurczak Buffalo ma w sobie coś, co przyciąga miłośników ostrych wrażeń niczym magnes! To kawałki kurczaka w pikantnej marynacie przygotowanej na bazie chili. Wypełniony warzywami sandwicz wprawi Was w wyśmienity humor. Sprawczynią tego stanu będzie nie kto inny, jak… nasza papryczka, która zawiera substancje wspomagające wydzielanie hormonów szczęścia – endorfin. Radość i pyszne jedzenie w jednym. Czy może istnieć lepsze połączenie?

Subwayowi artyści wyczarują doskonałe danie – standardowa wielkość sandwicza to 15 cm. Jeżeli jednak zmógł Was głód, nie żałujcie sobie jedzenia i zamówcie dużego Kurczaka Buffalo – 30 cm. Pamiętajcie, że każdego Suba możecie także spożyć w postaci lekkiej sałatki.

Naszą najnowszą propozycję, zanim trafiła do restauracji w całej Polsce, testowali mieszkańcy Gdańska i Gdyni. To oni zdecydowali, że pikantny sandwicz powinien na dłużej zagościć w naszym menu, gdyż wprawia w doskonały nastrój swoim smakiem. Nowy Sub jest idealny dla studentów, którzy rozpoczynają swoje uczelniane zmagania, aktywnych biznesmenów oraz poszukiwaczy smakowych wrażeń. Czekamy na smakoszy, którzy są spragnieni pozytywnych wibracji!

Dodatkowe informacje:

SUBWAY®
Historia marki SUBWAY® rozpoczyna się w 1965 roku w Bridgeport w stanie Connecticut (USA). Wtedy właśnie przedsiębiorczy siedemnastolatek Fred DeLuca otwiera "Pete’s Super Submarines", bar z sandwiczami przypominającymi łodzie podwodne, żeby zdobyć pieniądze na studia. Pomaga mu w tym przyjaciel Peter Buck. Restauracja szybko zdobywa popularność, otwierają się kolejne lokale a nazwa zostaje skrócona do SUBWAY®. Kolejne lata są pasmem sukcesów, powstaje system franczyzowy, dzięki któremu sieć rozwija się błyskawicznie.

Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klientai zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym globie. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad 44.000 restauracji w 114 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja SUBWAY® w Polsce powstała w 2000r w Warszawie, w okolicy Giełdy Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy ponad 100 punktów w całym kraju, z kolejnymi 10 w budowie.


Źródło: QACommunications.com – 29.10.2015


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji