Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Ruszyła XII edycja Młodego Kreatora Sztuki... | Aktualności gastronomiczne
Ruszyła XII edycja Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej!
|
|
Już 1 listopada 2015 roku ruszyła XII edycja konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej – informuje strona UnileverFoodSolutions.pl
Tematem tegorocznej edycji jest danie główne z pstrąga tęczowego oraz minimum jednego rodzaju Primerby Knorr Professional i Esencji bulionu rybnego Knorr Professional.
Zwycięzca wyjedzie na staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz otrzyma nominację do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup 2016.
Wszyscy uczniowie szkół gastronomicznych mogą przesyłać swoje zgłoszenia na adres mailowy elzbieta.gizinska@unilever.com. Zgłoszenia będą przyjmowane do 28 grudnia 2015 r. Szczegóły na stronie http://www.unileverfoodsolutions.pl/konkursy_kulinarne/
Nagrody:
I miejsce - staż w restauracji uhonorowanej gwiazdką Michelin oraz nominacja do finału konkursu dla profesjonalistów Primerba Cup
II miejsce - Kitchen Aid
III miejsce - Profesjonalne noże DICK
Nagrody otrzymują również szkoły, w których uczą się zdobywcy I, II i III miejsca - zestaw sous-vide oraz pakowarka Hendi.
Źródło: UnileverFoodSolutions.pl
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |