Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Królewskie śniadania w Qubus Hotel | Aktualności hotelarskie z kraju
Królewskie śniadania w Qubus Hotel
|
|
- Urozmaicając bufet śniadaniowy uwzględniamy zróżnicowane potrzeby Gości. Mamy nadzieję, że nasze nowości, na przykład wędzony kozi ser Soignon, Hummus, napój sojowy czy szynka dojrzewająca spotkają się z ich uznaniem – mówi Joanna Łuczyńska – Reczek, Główny Specjalista ds. Restauracji.
W asortymencie śniadaniowym sieci Qubus Hotel znajduje się wiele produktów regionalnych.
W hotelach w województwach dolnośląskim i lubuskim Goście mają okazję skosztować znakomitych serów z okolic Kamiennej Góry. Od wielu lat w menu śniadaniowym znajdują się znakomite miody z Warmii i Mazur czy Konfitury Babuni z Kujaw.
Na śniadaniowym bufecie dostępne są również produkty homemade, wytwarzane według autorskich przepisów Szefów Kuchni. Należą do nich chleby własnego wypieku, ciasta domowe, na przykład babka a także wyroby wędliniarskie i ryby.
20 lat sprawdzonych standardów
Wszystkie produkty są świeże, naturalne i najwyższej jakości. 20 lat doświadczenia na rynku hotelarskim pozwoliło na wypracowanie sprawdzonych standardów śniadaniowych, dzięki którym dania są świeże i smaczne. Jakość wszystkich składników jest codziennie weryfikowana, zarówno przez kucharzy, jak i pracowników obsługi śniadań.
Goście wyróżniają śniadania
Bufet śniadaniowy Qubus Hotel doceniany jest przez Gości, którzy w opiniach pozostawianych na portalach rezerwacyjnych wyróżniają smak, świeżość i różnorodność potraw.
Nie tylko dla Gości hotelowych
Śniadania W Qubus Hotel dostępne są nie tylko dla Gości, którzy wykupili pobyt w obiektach. Na śniadanie może przyjść każdy. Wystarczy odwiedzić restaurację hotelową tygodniu w godz. 7:00-10:00, a w weekendy i święta w godz. 7:00-11:00. W przypadku Qubus Hotel Złotoryja, śniadania serwowane są w tygodniu w godz. 7:00-9:00, a w weekendy i święta w godz. 7:00-11:00.
Źródło: QubusHotel.com – 14.01.2016
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |