Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Laury „Najlepszym z Najlepszych”... | Aktualności hotelarskie z kraju
Laury „Najlepszym z Najlepszych” również dla branży hotelarsko-gastronomicznej
|
Hotel Młyn Klekotki (fot. facebook.com-hotelmlynklekotki)
|
Marszałek województwa warmińsko-mazurskiego – Gustaw Marek Brzezin, wręczył statuetki „Laur Najlepszym z Najlepszych” 2016. Uroczystość, która miała miejsce w Filharmonii Warmińsko-Mazurskiej w Olsztynie, odbyła się w dniu 31 marca 2016 roku – pisze portal Warmia.Mazury.pl
Nagrody „Najlepszym z Najlepszych” przyznawane są już od roku 2004. Jego laureaci są ambasadorami województwa na forum krajowym i międzynarodowym w takich dziedzinach jak: sport, kultura, sztuka, muzyka, edukacja, przełamywanie barier, produkcja żywności i sztuka kulinarna, turystyka oraz innowacje i rozwój.
W tym roku, w dziedzinie produkcji żywności i sztuki kulinarnej oraz turystyki, laureatami nagród zostali:
Produkcja żywności i sztuka kulinarna:
- Cydr Kwaśne Jabłko - Ewa i Marcin Wiechowscy - Dariusz Struciński - szef kuchni w Hotelu Anders - Browar Kormoran Sp. z o.o.
Turystyka:
- Hotel Młyn Klekotki & Sento SPA - Folwark Łękuk, Ośrodek Aktywnej Rekreacji, Izabela i Krzysztof Przyłuccy - Hotel St. Bruno w Giżycku.
Źródło: Warmia.Mazury.pl – 01.04.2016
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |