14 lutego w hotelu Radisson SAS w Krakowie będzie bardzo romantycznie i zmysłowo, a wszystko za sprawą magicznego Dnia Zakochanych... Jak powszechnie wiadomo, bycie zakochanym oznacza pewną dozę szaleństwa, dlatego już dzisiaj warto zaplanować ten miły dzień.
Kolacja Walentynkowa odbędzie się w restauracji Solfeż w dniu 14 lutego 2008r. Zakochani będą mogli spędzić romantyczny wieczór w godzinach od 18:00 do 23:00. Z tej okazji, stoły w restauracji będą nakryte białymi obrusami. Nastroju dodadzą białe długie świece, czerwone tulipany oraz muzyka wprost z fortepianu...
Spodziewajmy się poczęstunku złożonego z czterodaniowego menu z powitalnym drinkiem. Mistrz Kuchni, Piotr Pabisiak przywita nas tatarem ze świeżego tuńczyka z rucolą i sosem wasabi. Następnie będziemy mogli skosztować aksamitnej zupy z dyni z migdałowymi płatkami, malinowym zabaglione i świeżą miętą. Wszystkich zakochanych na pewno zachwyci wyborna polędwica wołowa podana z koprem włoskim, szparagami, selerem naciowym i sosem z czerwonego wina. Na deser: truskawkowa marenga!
Po wszystkich przyjemnościach biesiady, pozostaje nam rozkoszować się, nielimitowanym winem domowym, nielimitowanymi napojami bezalkoholowymi oraz przede wszystkim – nielimitowanym widokiem ukochanej osoby.
Cena Walentynkowej kolacji 120 PLN/os.
Źródło: sasgroup.pl – 6.02.2008 r.
|