Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Grupa Hotelowa Orbis wspiera kulinarne talenty -... | Aktualności hotelarskie z kraju
Grupa Hotelowa Orbis wspiera kulinarne talenty - Warsztaty smaku kuchni+
|
Warsztaty smaku - Ryba z Tomaszem Jakubiakiem
|
Grupa Hotelowa Orbis podjęła współpracę z kuchnią+. Hotel Mercure Grand Warszawa został partnerem „Warsztatów smaku kuchni+”, cieszącego się ogromnym powodzeniem projektu stacji.
Hotel Mercure Grand Warszawa, został partnerem programu „Warsztaty smaku kuchni+”, w którym polskie gwiazdy kulinariów szkolą najzdolniejszych adeptów sztuki kulinarnej. Wytypowani widzowie kuchni+ mają okazję dzielić się swoją pasją i umiejętnościami. Ciekawi nowych doznań kulinarnych biorą udział w konkursie, w którym nagrodą jest szkolenie z największymi autorytetami gotowania kuchni+. Swoich rad udzielą takie gwiazdy jak: Tomasz Jakubiak, Adam Chrząstowski, Bożena Sikoń, Gosia Molska i Grzegorz Łapanowski.
Autorzy 10 najciekawszych przepisów kulinarnych, zostają zaproszeni do Warszawy na dwudniowe szkolenie, podczas którego uczestnicy pochwalą się swoim talentem przed kamerami kuchni+. Hotel Mercure Grand Warszawa zapewnia uczestnikom nocleg. Program „Warsztaty smaku: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim” zostanie wyemitowany na antenie stacji już 28 stycznia i 4 lutego o godz. 15.00.
Źródło:
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |