Strona główna » Aktualności hotelarskie ze świata » The Berkeley wprowadza ciasta do herbaty,... | Aktualności hotelarskie ze świata
The Berkeley wprowadza ciasta do herbaty, inspirowane modą
|
Modowe ciasta w londyńskim The Berkeley
|
Londyński hotel Berkeley wprowadza nową kolekcję ciast, Pret-a-Portea, na sezon zimowy 2012-2013. Pret-a-Portea jest tak pomyślana, aby dodać pewnego rodzaju twórczy akcent do klasycznych propozycji tradycyjnej angielskiej popołudniowej herbatki, serwowanej z ciastami i ciasteczkami, przypominającym najnowsze kreacje świata mody
Propozycje Pret-a-Portea obejmują modowe delikatesy, takie jak: "Chyc cabas” Yves Saint Laurenta, leśno zielone ciasto biszkoptowe Victoria; Czerwona makaronikowa suknia Giambattisty Valli’ego w różanej polewie z czekoladowym karbowanym przybraniem; Fendi, klonowo-imbirowe boty do kostek, z czarno-żółtą polewą lukrową, Różowa dama - Diane von Furstenberg, mus kremowy zwieńczony zabawnymi zagadkowymi elementami; Nugatowa pianka od Prady, z geometrycznym wzorem i torebka Burberry w formie warstwowej pralinki, ze śmietanką i musem czekoladowym, zwieńczona stylowym parasolem.
Pret-a-Portea podawana jest codziennie w Sali Caramel w hotelu Berkeley w Londynie. Opłata za jedną osobę wynosi 39 funtów.
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |