Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Ekipa na półfinał Primerba Cup 2015...

Aktualności hotelarskie z kraju


Ekipa na półfinał Primerba Cup 2015 skompletowana!


Dodano: 2015-06-03

Drukuj

Wyślij


Półfinał konkursu odbędzie się 10 czerwca 2015r. w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu. Pomysłodawcą i organizatorem konkursu skierowanego do zawodowych kucharzy i profesjonalistów uprawiających ten zawód na terenie Polski jest Unilever Food Solutions.

W konkursie startują drużyny dwuosobowe, złożone z szefa oraz kucharza pomocnika. Uczestnicy będą mieli za zadanie przygotować:
•    Przystawkę ciepłą przygotowaną z Małży św. Jakuba, ogórka i Primerby Professional Knorr.
•    Danie główne z combra jagnięcego, gruszki i Primerby Professional Knorr.

W półfinale Primerby Cup 2015 zmierzą się następujące drużyny:



Dominik Karpik, Marcin Milda - Hotel Hilton, Restauracja Mercato, Gdańsk
Michał Wietrzycki, Krzysztof Borowiak - enjoy.Restaurant, Poznań
Karol Klinger, Robert Kwiecień - Hotel Bohema, Bydgoszcz
Krzysztof Bobola, Szymon Pitera - Zamek Dubiecko, Dubiecko
Kamil Mamerski, Paweł Odrzygóźdź - Hotel The Westin, Warszawa
Michał Beczkowski, Olga Banaszak - IBB Andersia Hotel, Poznań
Maciej Kowalski, Kamil Kubiak - Hotel Tobaco Restauracja U Kretschmera, Łódź
Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski - NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań
Bartosz Juszko, Wojciech Tunkiewicz - Hotel Omega, Olsztyn
Adrian Pilarczyk, Zbigniew Krzyżanowski - Ilonn Hotel, Poznań
Michał Kalandyk, Krzysztof Koselarz - Food Art Gallery, Wrocław
Przemysław Gryz, Łukasz Zientek - Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój
Dorota Pajęcka, Grzegorz Bąk - Hotel Ambasadorski, Rzeszów
Paweł Kubera, Łukasz Kubera - Restauracja Dobra Truskawka, Nowa koło Wągrowca
Łukasz Grzesik, Maciej Sienkiewicz - Restauracja Winnica, Zielona Góra
Maciej Skorupa, Mariusz Mardofel - Restauracja Revelo, Łódź

Na liście rezerwowych znaleźli się Paweł Kaczmarek i Arkadiusz Kamiński z Hotelu SPA Laskowo, Jankowice.


Źródło: UnileverFoodSolutions.pl


Komentarze:

Arkadiusz Wejer z Hotelu Gwiazda Morza. Czym zaskoczy przyszłych gości? O tym opowie w naszej rozmowie. ...więcej»

Sun & Snow z nową nadmorską inwestycją w Jastrzębiej Górze ...więcej»

Novotel Poznań Centrum w nowej odsłonie ...więcej»

Ceny nad polskim Bałtykiem. Ile zapłacimy za wakacje? ...więcej»

Selina planuje otworzyć hotel w Warszawie. Jakich nieruchomości szuka? ...więcej»

Sposób na puste pokoje poza sezonem ...więcej»

Le Regina – najdroższy hotel w Polsce ...więcej»

Wielkie otwarcie niskich cen - nowa kampania taktyczna Focus Hotels ...więcej»

Poznań: Hotel Blow Up w Starym Browarze ...więcej»

Zielona Góra: Hotel Wellstreet zamknięty po zaledwie kilku tygodniach działalności od oficjalnego otwarcia ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji