Strona główna » Aktualności hotelarskie z kraju » Gault & Millau organizatorem spotkania... | Aktualności hotelarskie z kraju
Gault & Millau organizatorem spotkania najlepszych szefów kuchni
|
Gault & Millau Warszawa Tour 2015 9fot. poradnikrestauratora.com.pl)
|
Po raz pierwszy w historii, z inicjatywy Gault & Millau, w dniu 15 czerwca w warszawskiej restauracji Concept 13, odbyło się spotkanie najlepszych szefów kuchni z województw: mazowieckiego, łódzkiego i lubelskiego – informuje portal PoradnikRestauratora.com.pl
Na spotkaniu wręczono szefom kuchni najlepszym w Regionie Centrum, nagrody w pięciu kategoriach. Otrzymali je:
- Szef Roku – Dariusz Barański (Concept 13) - Szef Jutra – Michał Bryś (L'Enfant Terrible) - Młody Talent – Piotr Ślusarz (R 20) - Kobieta Szef - Małgorzata Marchewka (Winkolekcja) - Kuchnia Tradycyjna – Kamil Mateńka (Pod Gigantami).
Warszawskie spotkanie jest pierwszym z serii „Gault & Millau Tour”, które ta firma zorganizuje w tym roku w Polsce. Na potrzeby imprezy Polskę podzielono na cztery regiony. Pierwsze spotkanie odbyło się w Warszawie, a następne przewidziane są w Poznaniu (29.06.2015), Krakowie i Trójmieście.
Źródło: PoradnikRestauratora.com.pl – 16.06.2015
| | | |
|
Komentarze: |
|
|
|
|
|
| | |